Carmen Dan a făcut dezvăluiri incendiare despre cum Sorin Grindeanu a fugit de la ședința coaliției conduse de Dragnea. 

Fostul ministru de interne susține că a avut informații de la SPP că fostul premier a luat prânzul în acel weekend cu președintele Klaus Iohannis. Declarațiile au fost făcute într-o ediției eveniment a emisiunii Culisele Statului Paralel.

Replicile fostului demnitar vin după ce Grindeanu a declarat că nu a luat nicio masă împreună cu Klaus Iohannis. 

„Era o întâlnire a coaliției, într-un weekend. După ce l-au așteptat ore bune președintele PSD, Liviu Dragnea, m-a sunat și m-a rugat să încerc să aflu unde este. Am reușit să aflu unde este, chiar de la SPP.  Era la Sibiu, acolo la Iohannis. Din acel moment Grindeanu a încetat să mai fie premierul PSD și a devenit unealta președintelui Iohannis”, a spus Carmen Dan în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel.

Anterior, ca invitat al emisiunii realizată de Anca Alexandrescu, Sorin Grindeanu a vorbit despre seara respectivă, oferind o cu totul altă explicație:

„Se poate verifica acest lucru. Era perioada cu acele proteste. Soția mea, stând la Timișoara, m-a sunat și mi-a spus ”Eu mâine dimineața, că parcă nu ești tu când te văd la telelvizor, eu mâine dimineață vin la București și vreau 12 ore să ți le petereci cu mine si o altă familie de prieteni. Dar îmi promiți că îți închizi telefonul” Era sâmbătă. Când am dat drumul la telefon spre seară, au început  să curgă știrile și mesajele de la toți colegii mei. Deci nu am luat nici o masă, nici o cină cu familia Iohannis”, a spus Grindeanu în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel.

Articolul precedentALERTĂ ALIMENTARĂ. Lidl retrage de la vânzare biscuiți care pot conține bucăți de METAL
Articolul următorDosarul 2 Mai. Procesul lui Vlad Pascu începe cu scandal: criminalul, audiat prin videoconferință