Actorii peliculei vor fi prezenți la proiecția „Moromeții2”, de la Buzău

Cel mai aşteptat film al anului, Moromeţii 2, va avea o proiecţie de gală în prezenţa echipei la Buzău, pe 8 decembrie, la Casa de cultură a sindicatelor, de la ora 18.00. Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro şi la Casa de Cultură a Sindicatelor

Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film se apropie de final, după ce a reuşit să ajungă până acum în peste 50 de oraşe şi să aducă mai mult de 25.000 de spectatori la întâlnirea cu Moromeţii 2

Avanpremierele şi proiecţiile speciale organizate începând cu 29 octombrie au avut un ecou răsunător, majoritatea rulând cu casa închisă, filmul şi echipa fiind întâmpinaţi în cadrul caravanei cu aplauze şi entuziasm de fiecare dată.

Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie şi a adus după primele trei săptămâni în cinematografele din România aproape 155.000 de spectatori, plasându-se în primele poziţii din box office-ul românesc.

Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horaţiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paştina).

Articolul precedentPatru cutremure au lovit România în ziua de 5 decembrie 2018.
Articolul următorIlie Năstase și Valeriu Argăseală, unși cetățeni de onoare ai județului