După o săptămână în care s-au descurcat fară apă caldă, peste 6.000 de familii din municipiul Buzău primesc o veste bună. Regia Autonomă Municipală a pus în funcțiune cazanul instalat la un punct termic din Dorobanți, sursa nouă de distribuție a agentului termic în sistem centralizat. 

Printr-un comunicat de presă emis vineri după-amiază, conducerea RAM Buzău anunță că buzoienii care au apartamentele racordate la sistemul centralizat vor avea din nou apa caldă. Cazanul preluat din curtea Ecogen, montat în PT 4 – Dorobanți, a fost pus în funcțiune, fapt care va face posibilă asigurarea apei calde, progresiv, pentru cele peste 6.000 de familii afectate până acum.

Responsabilii Regiei precizează că se continuă lucrările de transformare a unor puncte termice în microceturi, astfel încât să poată fi furnizată căldură în sezonul rece.

În urmă cu o săptămână, producătorul Ecogen a decis sistarea agentului termic pentru încălzirea apei calde, din cauza unor neînțelegeri cu autoritățile locale și RAM Buzău. Săptămâna trecută, Regia se afla deja în faza finală de montare a unui sistem alternativ de furnizare a apei .

Articolul precedentAvocatul Poporului va declanșa o anchetă la Spitalul Săpoca
Articolul următorGloria Buzău, la primul eșec în Liga a II-a