Miercuri s-a lansat campania de semnături „Un milion pentru Unire” în județul Buzău. Organizatorii au explicat demersul în cadrul unei conferințe de presă la care a luat cuvântul și primarul Constantin Toma.

De asemenea, buzoienii sunt invitați să participe la sărbătorirea celor 100 de ani de la Marea Unire în cetatea din Alba Iulia, pe 1 decembrie, inițiativă a Alianței pentru Centenar și a primarilor din județul Alba.

Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfășoară în toată România, Republica Moldova și în Diaspora, în aceasta fiind antrenate sute de asociații și voluntari care își doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituției prin introducerea unui preambul în care va fi menționată ideea de reîntregire națională. De asemenea, aceștia își pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârșitul lunii decembrie.

Articolul precedentDirectorul medical al Spitalului Județean a demisionat
Articolul următorMotiv halucinant pentru care doi bărbați incendiau anexele vecinilor