Pentru a spori randamentul societăţii, conducerea Urbis Serv din Buzău investeşte în confortul muncitorilor. Drumarii vor avea la punctele de lucru rulote reamenajate unde vor putea servi masa în mod civilizat.

Primele două rulote second-hand sunt în curs de reconfigurare, pentru a putea fi transportate la şantierele din oraş. Pentru a le crea drumarilor condiţii civilizate la şantierele din oraş, Urbis Serv Buzău a achiziţionat rulote dotate cu tot ceea ce este necesar pentru servirea mesei.

Primele două rulote second-hand au ajuns deja în curtea fabricii de asfalt, unde sunt pregătite pentru a putea fi instalate în punctele de lucru. Cele două rulote vor suferi unele transformări, ele fiind destinate în special pentru servirea mesei.Au fost desfiinţate locurile de dormit şi, în locul acestora, vor fi montate mese.

Rulotele sunt dotate şi cu frigider, aragaz şi cu instalaţii de aer condiţionat şi de încălzit, care funcţionează atât cu energie electrică, cât şi cu gaz.Grupurile sanitare au fost şi ele desfiinţate pentru că, la fiecare punct de lucru, sunt instalate toalete ecologice.Şi lucrătorii de la spaţii verzi vor beneficia de condiţii sporite pentru servirea mesei.

În punctele fixe din anumite zone ale oraşului vor fi instalate containere modulare, dotate, de asemenea, cu toate utilităţile necesare.Primele două rulote vor fi instalate încă de săptămâna viitoare, spre bucuria drumarilor care lucrează pentru asfaltarea ultimelor străzi din cartierul Broşteni şi la Pompiliu Ştefu. În perioada următoare, vor fi cumpărate încă două rulote.

Articolul precedentLucrările de refacere a DN 10, gata până la sfârșitul anului
Articolul următorUite interdicția, nu e interdicția