Ofertă de ultima ora, pentru Bogdan Dinu, chiar de la managerul lui Kubrat Pulev, bulgarul care l-a bătut în luna martie. Buzoianul va urca din nou în ring, într-o gală organizată la Plovdiv, pe 14 decembrie. Dinu va boxa cu un sportiv din Africa de Sud

Oferta venită pe adresa lui Bogdan Dinu a venit, culmea, tocmai de la firma care îl manageriază pe Kubrat Pulev, gruel bulgar care l-a trimis la podea pe buzoian, în luna martie. Meciul pe care Dinu îl va disputa în Bulgaria, scrie presa de la sud de Dunăre, este, cel mai probabil, un preludiu la confruntarea dintre Pulev și Dinu. Partida de revenire a buzoianului este parte a unei gale desfășurate la Plovdiv. Pe 14 decembrie va urca Bogdan Dinu în ring și va încrucișa mănușile cu un sud-african.

Propunerea venită de la sud de Dunăre nu-l găsește nepregătit pe Dinu, boxerul buzoian fiind complet recuperat, după accidentare. De altfel, pugilistul chiar își dorea un meci de revenire. Dacă lucrurile vor merge bine, Dinu va pleca să se pregătească pentru o eventuală revanșă cu Pulev, peste ocean, în Las Vegas. Buzoianul a mai efectuat acum un an un stagiu de pregătire chiar la centrul de excelență al lui Floyd Mayweather JR.

Pe 23 martie, Dinu pierdea prin knock out tehnic în fața lui Pulev, după ce bulgarului i-au fost tolerate  mai multe lovituri nepermise de regulament. Presa de specialitate de peste ocean a scris, la finele partidei, că în ciuda victoriei, meciul din Costa Mesa va rămâne ca o pată neagră, în CV-ul campionului bulgar.

Articolul precedentVIDEO Realitatea Plus – Cea mai lungă emisiune live de Ziua Națională
Articolul următorRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politcieni și multe surprize