Un buzoian de 60 de ani s-a ales cu dosar penal pentru amenințare după ce l-a atacat pe un tânăr cu un obiect ascuțit. Incidentul a avut loc în parcarea Kaufland, mărul discordiei fiind..un loc de parcare

Aglomerația din Buzău pune serios la încercare nervii șoferilor. Cei mai labili cedează și se dau în spectacol, iar de multe ori, ieșirile lor se încheie la secția de poliție.

Duminică, un buzoian de 60 de ani s-a ales cu dosar penal pentru amenințare după ce l-a atacat pe un tânăr cu un obiect ascuțit. Incidentul a avut loc în parcarea Kaufland, mărul discordiei fiind..un loc de parcare.

Se pare că șoferul de 30 de ani ar fi ochit un loc de parcare liber, moment în care și-a trimis partenera să îl ocupe. Tânăra s-a așezat pur și simplu în dreptul locului de parcare, fapt ce l-a enervat la culme pe un șofer de 60 de ani, care căuta disperat un loc unde să-și lase mașina.

De aici până la amenințări cu moartea a fost un singur pas. Martorii spun că, după un schimb dur de replici, șoferul de 60 de ani a coborât din mașină cu un obiect ascuțit. Bărbatul s-a dus țintă spre tânăr și doar o clipă a lipsit ca bărbatul să nu fie înjunghiat. O femeie ar fi fost cea l-ar fi potolit pe agresor, însă doar poliția a avut, în cele din urmă, cuvântul hotărâtor.

Oamenii legii i-au percheziționat mașina turbulentului, dar n-au găsit decât o șurubelniță, deși martorii ar fi spus că arma atacului fusese un cuțit. Șoferul de 60 de ani nu a vrut să deschidă portbagajul, motivând că acesta este blocat.

Tânărul a ales să nu depună plângere împotriva atacatorului, însă cel din urmă s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

Articolul precedentAccident grav la Râmnicu Sărat. 4 persoane au fost rănite
Articolul următorInvestiții masive, în infrastructura sportivă buzoiană