Închirierea unui tren Charter și bilete de călătorie mai ieftine cu 20%. Este oferta CFR Călători care participă în aceste zile, cu stand propriu, la ediția de primăvară a Târgului de Turism Romexpo București din perioada 15-18 februarie.

Trenul Charter – destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale precum petreceri private, revelioane, conferinţă de presă sau filmări – este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat după dorința solicitantului.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern se vor bucura de o reducere de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon. Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize, cum ar fi rucsac pliabil, baterie externă pentru încărcarea telefonului sau un stick de memorie 16 GB, dacă achiziționează bilete de tren cu valori mai mari de 50 de lei, notează Radio România Brașov FM.

Standul CFR Călători poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Articolul precedentPrecipitaţii şi intensificări ale vântului, până miercuri dimineaţă. La munte sunt așteptate ninsori: ANM a emis noi avertizări metorologice
Articolul următorPercheziții de amploare în București și 3 județe, într-un mega dosar de mită și trafic de influență. Procurorii DNA descind și la Direcția Regională Vamală București