Bilanț negru al polițiștilor. 23 de morți pe șoselele Buzăului în primele 4 luni ale anului

Început de an cu un bilanţ tragic pe şoselele buzoiene. Nu mai puţin de 23 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor produse până în prezent. Se constată o creştere îngrijorătoare faţă de statistica din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Numai în ultima săptămână, şase persoane au decedat în urma accidentelor de la Buzău. Cel mai grav a fost evenimentul de la Bâlhacu, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost spulberat pe calea ferată. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 5 călători au murit iar o victima este în continuare în stare gravă.

De la începutul anului, 23 de persoane au murit în urma accidentelor grav produse pe şoselele buzoiene. Sunt cu opt mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creşterea numărului de accidente grave a determinat şi intensificarea acţiunilor preventive efectuate de poliţiştii de la Serviciul Rutier, fapt reflectat şi de cifrele record de sancţiuni aplicate.

Bilanţul morţilor în urma accidentelor produse de la începutul anului în judeţul Buzău l-a depăşit deja cu mult pe cel înregistrat doar în prima jumătate a anului trecut.

Articolul precedentVal de cutremure în apropierea Buzăului. Seismologii sunt în alertă
Articolul următorProbleme în trafic la Siriu. Cad pietre de pe versanti