Sfârșit tragic, pentru un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna buzoiană Cernătești. Bărbatul a murit astăzi strivit de un autogreder folosit la lucrările de reabilitare a drumului județean 203K

Biciclistul se deplasa pe partea dreaptă a drumului în momentul în care autogrederul ar fi pătruns pe contrasens. Imaginile sunt imposibil de privit. Capul bărbatului a fost strivit pur și simplu, decesul survenind pe loc.

Angajatul Oil Company Holding – firma care se ocupă de reabilitarea DJ 203K – ar fi fost deja preluat de polițiști și condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Localnicii din Aldeni, satul în care s-a produs tragedia, sunt extrem de revoltați. Oamenii continuă să reclame firma prestatoare și se plâng de disconfortul creat de lucrările care înaintează cu viteza melcului. Mai mult, localnicii susțin că unii angajați stau mai mult pe la terasele magazinelor decât pe șantier.

Șoferul utilajului care l-a accidentat mortal pe bărbatul din Fulga consumase alcool înainte de a se urca la volan. Testele au indicat o valoare de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ialomițeanul în vârstă de 55 de ani a fost urcat în mașina poliției și dus la spital, pentru efectuarea testelor de sânge.

Articolul precedentAccident grav, cu 5 victime, la Autorola, pe E85
Articolul următorMeteorologii ne informează că va fi arșiță inclusiv în week-end