Situație nemaiîntâlnită, la Primăria Cochirleanca. Un apel la 112 efectuat astăzi de un angajat al instituției anunța o posibilă agresiune între primarul și viceprimarul din comună. După un tăios schimb de replici, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cei doi s-ar fi luat la bătaie chiar în sediul primăriei, moment în care colegii au sunat la 112.

Polițiștii din Ziduri au ajuns imediat la sediul Primăriei, iar la această oră discută cu persoanele vizate. Este posibil ca cei implicați să facă pace și să nu depună plângere unul împotriva celuilalt, însă poliția este datoare să lămurească situația.

Conflictul dintre primarul Nicolae Stancu și viceprimarul Marius Putinică mocnea de mai multă vreme. Cei doi sunt cumetri și fac parte din aceeași formațiune politică, însă relațiile dintre ei s-ar fi răcit de mai bine de trei luni. Mai mult, de curând s-ar fi luat decizia schimbării viceprimarului, ședința Consiliu Local de demitere urmând să aibă loc vineri.

Articolul precedentBuzoienii branșați la RAM, din nou fără căldură și apă caldă
Articolul următorCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”