Un bărbat de 86 de ani din comuna Buda, județul Buzău, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors, a fost găsit decedat pe un câmp din comuna Chiojdeni, județul Vrancea.

Un bărbat a sunat la poliție luni seară și a anunțat că bătrânul a plecat de acasă, din comuna Buda, cu destinația comuna Chiojdeni, județul Vrancea, unde acesta avea un teren. Se întâmpla săptămâna trecută, dar abia luni seară în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că ȚURCANU ALEXANDRU a plecat de la locuința sa din comuna Buda, județul Buzău, către un teren pe care îl deține pe raza comunei Chiojdeni, județul Vrancea, fără a mai reveni. Imediat au început căutările, alături de polițiștii vrânceni fiind și voluntari.

Din verificări s-a stabilit că ultima dată ar fi fost văzut de un localnic, în cursul zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 10.30, pe islazul din satul Cătăuți, comuna Chiojdeni.

Bărbatul a fost găsit decedat marți la prânz foarte aproape de zona în care fusese văzut ultima oară, săptămâna trecută. Cel mai probabil, bărbatul a murit din motive medicale, pe trupul său nefiind găsite urme de violență. 

Cauza decesului buzoianului de 86 de ani urmează să fie stabilită de medicii legiști din Vrancea.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBilanț coronavirus 20 iulie: 95 de cazuri noi, 3 decese
Articolul următorAvertizare meteo de instabilitate admosferică accentuată