Poliţia a fost sesizată în cursul acestei zile cu privire la faptul că DOBRE IONEL, în vârstă de 67 de ani, din Topliceni, nu a revenit la stâna la care lucra, în localitatea Homesti, din Grebănu, județul Buzău. 

Sâmbătă, 22 iulia, în jurul orei 09.00, persoana căutată a plecat împreună cu proprietarul stânei pentru a duce oile la pășune. După aproximativ un kilometru parcurs, bărbatul s-ar fi oprit să se odihnească, însă proprietarul stânei nu l-a mai găsit. 

La momentul plecării de la stână, acesta purta un compleu format din bluză și pantaloni, tip salopeta, de culoare bleumarin, șapcă de culoare neagră și cizme de cauciuc de culoare neagră. 

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime aproximativ 1,5 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, constituție astenica, ten deschis, par scurt și cărunt, cu început de calviție, ochi albaștri. 

Bărbatul căutat nu are asupra sa bunuri, valori, actul de identitate și nici telefon mobil. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPercheziții domiciliare pe raza județelor Prahova şi Buzău
Articolul următorPatru bărbați au căzut într-o fântână pe raza localității Fințești, comuna Năeni, din județul Buzău. Unul a a decedat