Bănuit de tâlhărie, depistat de polițiștii buzoieni în mai puțin de 3 ore de la sesizare

În ziua de 25 august, în jurul orei 14.00, o femeie de 63 de ani din municipiul Buzău a apelat S.N.U.A.U. 112 și a sesizat că, în momentul în care intenționa să intre în blocul în care domiciliază, i-a fost sustrasa geanta, prin smulgere, de către o persoană necunoscută.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă a Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Buzău, fiind demarate de urgență verificări pentru clarificarea situației și identificarea persoanei indicate de apelanta.

Deși femeia păgubita era în stare de soc și nu a putut furniza foarte multe semnalmente ale persoanei care i-a sustras bunul, polițiștii au reușit, în mai puțin de 3 ore de la primirea sesizării, să-l identifice și să-l găsească pe bănuit pe raza municipiului Buzău.

Astfel, din cercetările efectuate, a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 26 de ani din Bacău. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că acesta locuiește fără forme legale în comuna Stâlpu din județul Buzău.

Totodată, din cercetări a reieșit că tânărul băcăuan ar fi principalul bănuit în comiterea mai multor fapte similare.

Împotriva sa polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a banuitului.

Bărbatul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCopil de 6 ani rănit într-un accident rutier la Râmnicu Sărat
Articolul următorUn nou cutremur a zguduit Buzăul. În această lună au fost 19 seisme