Trei elevi de la Hasdeu au obţinut media 10.00 la examenul de Bacalaureat

Emoţii puternice pentru absolvenţii claselor a XII-a. Miercuri s-au afişat rezultateale examenului de Bacalaureat iar tinerii absolvenţi au privit cu inima strânsă fie pe portalul Ministerului Educaţiei, fie la avizierele liceelor.
La nivelul judeţului Buzău s-au înregistrat 3 medii de 10.00 iar toţi candidații care au reuşit această performanţă sunt de la Colegiul Naţional Bogdan Petriceicu Hasdeu. Este vorba despre Madalina Popescu,Andreea Nica si Petrut Dinu
La Colegiul Naţional Mihai Eminescu, cea mai mare medie obținută de un absolvent a fost de 9.95 în timp ce la Liceul Vlahuță din Râmnicu Sărat prima medie este 9.88.
De remarcat, că la Liceul tehnologic Grigore C. Moisil cea mai mare medie este 9.21.
De asemenea, la nivelul judeţului Buzău s-au înregistrat si rezultate dezastruase. La Liceul Victor Frunză din Ramnicu Sarat doar un absolvent a promovat cu media 6.01, ca si la Liceele din Rușețu si Vernesti.
În cazul a două licee, Tehnologic Lopătari și Tehnologic Pătârlagele, niciun elev din cei care au susținut Bac-ul nu a reuşit să obţină medie de trecere.
Per ttoal, la nivelul judeţului Buzău, procentul de promovare la examenul de Bacalaureat este 73.8%. Practic, din cei 2573 de absolvenți de liceu prezenți la examene au promovat 1899.
Articolul precedentAccident auto între Zorești și Vernești. Trei persoane au fost rănite
Articolul următorPerchezitii la Buzau intr-un dosar de trafic de persoane şi trafic de minori, înşelăciune şi spălare de bani