Un traseu nou va fi deschis de luni, de Transbus. Autobuzele vor ajunge în satele comunei Gălbinași

De luni, autobuzele Trans Bus vor avea traseu și pe raza comuna Gălbinași. Mijloacele de transport în comun vor circula din oră în oră, iar biletele vor putea fi achiziționate de la unul din cele opt puncte de vânzare amenajate pe raza comunei Gălbinași.

Capete ale liniei nr. 12 vor fi cartierul Micro 14 şi comuna Gălbinaşi. După staţiile Centru, Hasdeu, Gară, autobuzul de pe noua linie preorăşenească va intra pe Şoseaua Brăilei, iar de acolo pe lângă RAR către Tăbărăşti, Gălbinaşi şi Bentu, unde va fi capăt de linie.

Autobuzul va circula din oră în oră. Dimineaţa şi după-amiaza, când oamenii pleacă şi se întorc de la serviciu, va avea traseu prin Zona Industrială.

De noile autobuze vor beneficia şi lucrătorii de la societățile din Bariera Brăilei. Locuitorii din Gălbinași vor putea să își achiziționeze bilete de la mai multe puncte de vânzare înființate pe raza comunei.

Următoarele trasee pe care Trans Bus se va extinde în această toamnă vor fi cele spre Ţinteşti, Smeeni, Merei şi Stâlpu, care au făcut demersuri pentru a deveni membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport.

Tarifele practicate rămân aceleași ca în cazul celorlalte comune în care operează Trans Bus, respectiv 3 lei pentru o călătorie în afara orașului. Călătorii care vor folosi linia 12 doar pentru o călătorie în municipiul Buzău, vor achita 2 lei pentru un bilet.

Articolul precedentRujeola încă face probleme la Buzău
Articolul următorIntoxicați cu bioxid de carbon, la Poșta Cîlnău