Autoritățile judetene din Buzau au demarat lupta impotriva celor ce aduna in gospodarii sute de caini si pisici, spre disperarea vecinilor.

Mizerie de nedescris, gălăgie, miros greu de suportat. Este scurta descriere a situaţiei descoperite astăzi la Pârcov de comisia condusă de prefectul Carmen Ichim. Reprezentanţi ai DSV, DSP, IPJ şi Garda de mediu s-au deplasat în teren după ce mai mulţi localnici au reclamat că nu mai pot suporta situaţia creată de o vecină care a adunat în gospodăria sa sute de câini şi pisici.

Situaţia trenează de mai mulţi ani, iar proprietara, Mariana Miu, a fost sancţionată în nenumărate rânduri pentru neregulile descoperite. Astăzi, în urma vizitei, s-a decis ca Primăria să îi pună la dispoziţie un teren pe care să mute patrupedele.

De câţiva ani localnicii din Pârscov reclamă situaţia creată, însă în afară de amenzi nu a luat nimeni nicio măsură. Prefectul Carmen Ichim a declarat că trebuie găsită o soluţie pentru că oamenii nu mai pot trăi în asemenea condiţii. Aşa se face că Mariana Miu va avea la dispoziţie 3 luni pentru a scoate câinii din comunitate

Articolul precedentȘofer cu alcoolemie, uriașă prins de pilițiști la volan
Articolul următorSchimbare radicală a skate-parcului. Liceeni de la Arte își pun amprenta