Dosar penal pentru un bărbat din Cernătești care ar fi agresat sexual o fetiță de cinci ani

Anchetatorii buzoieni trebuie să stabilească dacă o fetiță de cinci ani, din Cernătești, a fost sau nu victima unei agresiuni sexuale comise de un consătean în vârstă de 32 de ani.

Pe 19 mai, poliția buzoiană a primit o sesizare din partea unui bărbat din Cernătești, care reclama faptul că fetița lui în vârstă de cinci ani a fost violată. În plângerea depusă, tatăl fetei a relatat că, într-una din serile trecute, a chefuit cu un consătean de 32 de ani. La un moment dat, vizitatorul a spus că merge acasă pentru a aduce un cablu pentru o boxă audio și, ca să nu se plictisească pe drum, a luat-o cu el și pe fetiță.

Pentru că întârziau, concubina bărbatului a pornit către casa tânărului, dar s-a întâlnit cu acesta și cu fetița pe drum. Femeia a intrat la bănuieli când a văzut că bărbatul nu avea niciun cablu asupra sa. Ajunsă acasă, fetița i-ar fi povestit că tânărul care o luase cu el i-a cerut să se dezbrace. Oamenii au anunțat imediat autoritățile, care au demarat o anchetă.

Expertiza medico-legală efectuată asupra micuței nu a relevat urme de violență, însă ancheta continuă. Fetița face parte dintr-o familie dezorganizată, care mai are cinci copii.

Minora a fost luată imediat din familie de către DGASPC Buzău, urmând ca astăzi să fie adusă în centru și sora ei geamănă. Alți patru copii ai familiei locuiesc într-un centru al DGASPC Brașov

Articolul precedentColecţia de chihlimbar de la Colţi, expusă într-un muzeu al capitalei Mexicului
Articolul următorDe Ziua Copilului, târg de adopţii la Serviciul de Ecarisaj