Gloria Buzău a încheiat vacanța de iarnă și s-a reunit luni, 16 ianuarie, pe stadionul de atletism din Buzău. Adrian Mihalcea şi staff-ul tehnic, au avut la dispoziţie un lot de 25 de jucători, care au făcut primul antrenament. Printre aceștia au fost și șapte nume noi, doi dintre ei fiind juniori din cadrul clubului chemați la prima echipă, Marian Ivan și Brâncoveanu.

Lotul prezent la reunire a fost următorul: Stoian, Boison, Rusu (CSU. Craiova), Horeboiu (revenit de la ACS Muscelul Câmpulung) – (portari) –Oteliţă, Wiktorski, Vîrtej, Uţiu, Sălceanu, Marku, Şuteu (Unirea Constanţa / FCSB) (fundaşi) – Lopez, Cârstocea, Trebotic, V. Munteanu, Gaitan, Blejdea, Lazăr, Eduardo, Pandele (Unirea Constanţa / FCSB), Greu (Unirea Dej), Brâncoveanu (junior – AS FC Buzău), Ivan (junior – AS FC Buzău) – (mijlocaşi), Val. Alexandru, Boiciuc (atacanţi).

față de lorul din primele 16 etape ale campionatului Ligii a 2-a, la reunire au absentat nu mai puțin de opt jucători, după cum urmează: Sergiu Pîrvulescu, Dorin Burlacu, Cristian Ciobanu, Georgian Honciu, Alin Manea, Răzvan Matiș, Alexandru Munteanu și Mihai Neicuțescu, dar conducerea clubului nu a precizat dacă aceștia au lipsit motivat sau li s-au reziliat contractele.

Antrenorul Adrian Mihalcea a spus că sunt jucători care au plecat în această iarnă, iar cu alții se negociază rezilierea contractelor, fără a da însă și numele acestor jucători. De asemenea, antrenorul principal al echipei buzoiene a mai spus că vor sosi la echipă cel puțin tot atâțea jucători câți vor pleca, iar obiectivul este calificarea în play-off și apoi atacarea promovării în Liga 1. 

Până la finalul acestei luni, Gloria se va pregăti pe plan local, sâmbătă urmând să dispute şi primul meci de pregătire, de la ora 11.00, în deplasare, la CSM Râmnicu Sărat.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPolițiștii alături de elevii Școlii Gimnaziale Smeeni
Articolul următorAparatele radar au înregistrat 72 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise