Alertă, după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani a dispărut aseară fără urmă, pe drumul dintre casă și locuința bunicilor

Polițiștii buzoieni sunt în alertă, după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani a dispărut aseară fără urmă, pe drumul dintre casă și locuința bunicilor. Rudele au anunțat poliția și cer sprijinul tuturor celor care pot da detalii despre locul în care s-a afla fata.

Carmen Georgiana Neagu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic din Buzău. Aseară le-ar fi spus părinților că merge la bunici. Pe drumul dintre casă și locuința acestora – situată în aceeași comună, Florica – tânăra a dispărut fără urmă.

Crezând că fiica lor se află la bunici, părinții au stat liniștiți, însă dimineață aveau să primească cea mai neagră veste: fiica lor nu ajunsese la casa bunicilor, dispărând fără urmă în timpul nopții.

Abia dimineață, rudele fetei au anunțat la poliție dispariția fetei. Încă nu se știe dacă este vorba despre o plecare voluntară sau despre un caz de răpire, însă rudele își construiesc în minte cel mai negru scenariu. Cert  este că tânăra are telefonul mobil închis, iar astăzi nu a ajuns la școală.

Articolul precedentRealitatea Plus, emisiune maraton de 1 Decembrie fără politcieni și multe surprize
Articolul următorAccident deosebit de grav la Costești. Trei mașini implicate și 4 victime