Azi-noapte, la ora 23.35, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială, tip restaurant, de pe raza municipiului Brăila, nu respectă prevederile impuse în această perioadă.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că administratorul societății a servit produse alimentare mai multor persoane, deși activitatea societății este interzisă după ora 22:00. Astfel, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei conform prevederilor Legii 55/2020.

Totodată, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, ieri au fost depistate două persoane care nu au respectat măsura carantinării ce fusese dispusă anterior, aceastea fiind sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

 

Sursa: Realitatea de Braila