Fostul stelist Mugurel Preda se va alătura echipei de rugby din Buzău. Va fi antrenor principal și se va ocupa de linia de trei sferturi

Moda duo-urilor tehnice prinde la Buzau. Dupa George Timis-Vasile Tudose si  Romeo Ilie – Dumitru Musi, banca rugbistilor s-a imbogatit cu un nou antrenor. Alaturi de Costica Mersoiu, rugbistii vor fi antrenati de Mugurel Preda.

Triplu campion național cu Steaua și cu două Cupe ale României în palmares, Mugurel Preda s-a alăturat echipei de rugby buzoiene încă de acum cîteva zile, însă conducătorii secției au ținut secretă mutarea, așteptînd parafarea actelor.Tehnicianul a fost convins să vină la Buzău de Costică Merșoiu, fostul său coechipier, după ce, în ultimul an, lucrase de Federația Română de Rugby, în cadrul departamentului de juniori.

Obiectivele imediate ale lui Mugurel Preda vizează acomodarea cît mai rapidă a rugbiștilor buzoieni la rigorile Ligii. Cel mai probabil, fostul stelist se va ocupa de linia de trei sferturi, în timp ce fostul căpitan al României va superviza pachetul de înaintare.

Încă de acum o lună, Preda a supervizat mai multe transferuri ale unor sportivi tineri. La ora actuală șase rugbiști de la Gloria au fost convocați la lotul de tineret al României

Articolul precedentViteza şi alcoolul la volan dau bătăi de cap poliţiştilor buzoieni
Articolul următorScormonitorii în gunoaie, în atenția polițiștilor locali. Peste 200 de amenzi în 6 luni