Șoferul unui autobuz aproape că a strivit o mașină, după ce a pătruns pe o altă bandă de circulație. O persoană  din autobuz a fost rănită

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:00 pe bulevardul Unirii Nord, la intrarea în rondul de la Carrefour. O buzoiancă circula cu autoturismul BMW pe banda de lângă bordură, urmând să efectueze virajul la dreapta, către strada Frăsinet.

La un moment dat, femeia s-a trezit că autobuzul care se afla în stânga sa și al cărui șofer intenționa să vireze la dreapta a pătruns pe banda ei de circulație. Impactul a fost inevitabil. BMW-ul femeii aproape că a fost strivit de autobuzul numărul 5.

O călătoare care se pregătea să coboare a fost trântită la podea, rănindu-se în cădere. O ambulanță sosită de urgență la fața locului i-a acordat primele îngrijiri, iar femeia se află acum în afara oricărui pericol.

Atât șoferița, cât și fiul ei minor, aflat în mașină, au scăpat teferi. Din primele date, vina pentru producerea accidentului îi aparține șoferului autobuzului, care a pătruns pe banda de circulație, lovind BMW-ul.

Articolul precedentLucrările la Viaductul de la Giurca, atribuite direct
Articolul următorAccident cu 5 victime la Țintești