În această seară, în jurul orei 21.00, traficul a fost blocat pe DN10 în afara localității Vernești către Cândești în urma unui accident rutier între trei autovehicule. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme. În timp ce conducea un autoturism pe DN10, pe direcția Buzău către Nehoiu, un șofer de 22 ani, din localitatea Scorțoasa, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus, unul condus de către un șofer de 24 de ani din județul Prahova și un altul condus de un tânăr de 23 de ani din județul Cluj. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului buzoian, a șoferului de 23 de ani din Cluj și a pasagerului acestuia, un bărbat de 53 de ani, toți fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ora 23.15 traficul încă se desfășoară dirijat.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentDe vineri, în UE se va circula doar cu certificate Covid-19 digitale
Articolul următorUn tânăr din Balta Albă depistat a doua oară în interval de 3 luni la volanulunui autovehicul deși nu deținea permis de conducere