Liceul Sportiv a fost clasat de FRF pe locul al cinsprezecelea, într-un top al academiilor de fotbal din țară

FRF  a publicat clasificarea academiilor de fotbal pentru copii și juniori, din România. 80 de academii au fost analizate și clasificate, pe primul loc situându-se, așa cum era de așteptat, Viitorul Constanța. Surpriza vine de la Buzău, LPS ocupând un onorant loc 15, înaintea multor grupări cu tradiție și posibilități financiare  mult peste ce există la Buzău. LPS a devansat în top Poli Timișoara, U.Cluj sau Petrolul, grupări care dispun, anual, de milioane de euro.

Criteriile de evaluare au cuprins 7 domenii fundamentale pentru performanța fotbalului juvenil, fiecare fiind evaluată pe o scală de la 0 la patru puncte. Strategia și filosofia, echipe și jucători, staff tehnic, Staff support, antrenamente și meciuri, infrastructură și facilități dar și rezultatele obținute în ultima perioadă au fost principiile după care s-a ghidat evaluarea FRF.

Și Gloria Buzău stă bine în topul făcut de federație, gruparea din Crâng fiind poziționată pe locul 25.

Grație clasării în primele 15, LPS va evolua, cel mai probabil, în Liga Elitelor la U19.

Articolul precedentGeneralul de brigadă în retragere Nicolae Enache a urcat la ceruri. Avea 96 de ani și a luptat pe ambele fronturi în cel de-al Doilea Război Mondial
Articolul următorAccident grav, cu 4 mașini implicate pe DN 2 E 85