Cea de-a treia finala consecutiva a fost cu noroc, pentru Voința Lanurile. Performera acestei competitii si-a adjudecat, in sfarsit trofeul, dupa un meci extrem de disputat, in compania Gloriei Buzau. Elevii lui Tase Laptoiu s-au impus dupa prelungiri, cu 3 la 2, printr-un gol semnat de Feraru. A fost cea de-a 10-a finala din istoria Vointei Lanurile.

Scm Gloria și Voința Lanurile au oferit celor cîteva sute de spectatori un adevărat spectacol, cu cinci goluri înscrise și numeroase ocazii, la ambele porți. Buzoienii au condus de două ori, prin golurile reușite de Ioniță și Bobe, dar Voința a reușit să revină de fiecare dată, prima dată printr-un gol al lui Chiriță, a doua oară grație unui autogol al lui Bobe. În prelungiri, elevii lui Tase Lăptoiu au reuși să dea lovitura, prin Feraru. Astfel, Lanurile își adjudecă, în sfîrșit, Cupa României la nivel de județ, după ce jucase finala și în ultimele două ediții.

Finala a fost programată la Rîmnicu Sărat cu scopul de a populariza fotbalul și în cel de-al doilea oraș al județului, mai ales în contextul în care asistența la meciurile Olimpiei a fost una scăzută, în timpul sezonului recent încheiat.

Pentru Gloria, urmează cea de-a doua manșă a barajului de promovare în liga a iii-a. Buzoienii joacă Sîmbătă, de la 20, cu Pescărușul Sarichioi. Accesul pe arena din Crîng este gratuit.

Articolul precedentLucrări de primenire a Sălii Sporturilor Romeo Iamandi. DJST va schimba suprafața de joc
Articolul următorŞase buzoience, născute odată cu România Mare, felicitate de autorităţi