O tânără de 20 de ani, din Buzău, a fugit azi-noapte din Spitalul Gârlași, acolo unde se afla în carantină după ce se întorsese din Elveția. Poliția și jandarmeria au intrat în alertă la scurt timp după ce au aflat că pacienta nu se mai află în unitatea medicală.

După revenirea din străinătate de acum patru zile, tânăra fusese plasată în carantină Spitalul de Boli Infecțioase din Buzău. De necaz că prietenul acesteia nu putea să o viziteze, tânăra a decis să nu mai stea singură la izolare și să părăsească spitalul, pentru că „oricum, n-am nimic”.

Jandarmii au intrat pe fir și au apelat-o telefonic, tânăra cooperând fără niciun fel rezistență. Ea le-a spus oamenilor legii că se află la domiciliul iubitului ei. Ambii au aflat că trebuie să părăsească urgent apartamentul și să aștepte autoritățile sanitare în fața blocului.

Cei doi tineri au fost preluați de o mașină specială a ISU Buzău și vor fi plasați în carantină timp de 14 zile, sub pază. Buzoianca va fi sancționată pentru pentru nerespectarea normelor de carantină sau izolare.

Articolul precedentApel al doctorilor din Buzău pentru a nu rămâne fără materiale sanitare
Articolul următorPlata ratelor la bănci va fi amânată până la sfârșitul anului