O femeie din localitatea Ziduri, județul Buzău, a ajuns astăzi la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost atacată în propriul magazin de un individ care i-a cerut băuturi alcoolice pe datorie, iar aceasta l-a refuzat. Bărbatul s-a năpustit asupra femeii căreia i-a provocat mai multe leziuni la gât cu un cuțit.  Ulterior, bărbatul a încercat să își ia viața. 

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 10, într-un magazine sătesc din Cuculeasa, comuna buzoiană Ziduri. Un individ de 36 de ani a intrat în magazine  și a cerut vânzătoarei băuturi alcoolice pe datorie. Femeia, în vârstă de 40 de ani, l-a refuzat dat fiind că adunase deja mai multe datorii  dar și pentru că individual era deja băut bine.

Revoltat că a fost refuzat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii căreia i-a provocat, cu un obiect tăietor, mai multe leziuni la gât și la cap. Individual a plecat acasă la el, unde a încercat să se înjunghie în inimă cu același cuțit..

Atât femeia cât și agresorul au ajuns la Spitalul Județean de urgență Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCine este ministrul Zero? Culisele statului paralel, ora 18:00
Articolul următorSorin Cîmpeanu despre revenirea la școală a elevilor: „Prezența fizică este singura care poate compensa pierderile”