FC Buzău, care s-a impus la scor, 5-0 (2-0), miercuri seară, pe terenul echipei ialomițene de Liga a 3-a Recolta Gheorghe Doja și s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei României.

FC Buzău a deschis scorul repede prin Chică -Roșă în minutul 13 și tot el a majorat avantajul echipei lui Pustai în minutul 16. Din minutul 45+1 gazdele au rămas în 10 jucători după ce Ionuț ene a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

După pauză buzoienii au mărit diferența la 3-0 în minutul 48 după golul marcat de Ionuț Neacșu. În minutul 51 Pablo gaitan a marcat pentru 4-0, iar scorul final a fost stabilit în minutul 80 de Dumitru Rogac. În minutul 90+1 alți doi jucători au fost eliminați. Mondragon de la FC Buzău și Alexe de la Recolta au fost trimiși mai repede la vestiare după o altercație. Jucătorul Buzăului a avut o intrare violentă la jucătorul gazdelor iar acesta a sărit la bătaie și cei doi jucători s-au strâns de gât după ce s-au bruscat reciproc.

FC Buzău: Horeboiu – Oteliță (min. 46 Neacșu), Wiktorski (min. 54 Mondragon), Vîrtej, C. Toma, A. Lopez, Pațurcă (min. 54 Manea), D. Rogac, Ekollo (min. 46 Găitan), Dr. Lazăr, Chică-Roșă (min. 46 Munteanu). Antrenor: Cristian Pustai.

În 16-imile de finală vor intra în cursă și cele 16 echipe din Liga 1. Meciuirle din această fază sunt programate în intervalul 21-23 septembrie.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSondaj INSOMAR. Omul din umbra PSD – blat politic la cel mai înalt nivel. Cifrele care trădeaza pactul pentru putere
Articolul următorSondaj INSOMAR. Peste jumătate dintre români consideră că PSD și Iohannis s-au apropiat nepermis de mult în ultima perioadă