În data de 03 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au identificat principalii bănuiţi de comiterea unui furt.

Fapta a fost sesizaţă poliţiştilor în data de 02 iulie a.c., iar în urma cercetărilor specifice, în apropiere de locul faptei, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani din Ţinteşti şi autovehiculul acestuia, în interiorul căruia se aflau mai multe echipamente de sudură.

În urma investigațiilor, poliţiştii au identificat și ceilalţi doi bănuiţi, un bărbat de 25 de ani, respectiv 50 de ani, ambii din localitatea Ţinteşti.

Din cercetări, a reieşit că cei trei ar fi sustras o cantitate de aproximativ 300 de kilograme de fier, de la o structură metalică, ce aparţine unui agent economic.

Faţă de cei trei bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt şi distrugere, respectiv complicitate la furt şi distrugere, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentO singură medie de 10 la Bacalaureat în județul Buzău
Articolul următorA intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului