64 de buzoieni au fost confirmați pozitiv cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, iar un pacient a decedat. Până astăzi, conform datelor furnizate de Prefectura Buzău, în județul Buzău au fost înregistrate 11733 cazuri de la începutul pandemiei, din care 10500 au fost declarați vindecați, iar 344 au decedat.

Potrivit raportului zilnic al autorităților de sănătate publică, la Buzău, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 64 de cazuri de noi de infectare cu coronavirus la pacienți cu vârste cuprinse între 19 și 87 de ani.

Încă o persoană din comuna Pătârlagele, județul Buzău, a fost răpusă de coronavirus. Este vorba despre o femeie de 66 de ani care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Ploiești cu simptomatologie respiratorie. A fost confirmată cu COVID-19 pe 3 aprilie iar decesul a survenit 11 zile mai târziu. Evoluția bolii a fost galopantă iar medicii nu au mai putut să o salveze pe buzoiancă. Femeia avea diabet și hipertensiune arterială.

Astăzi, în județul Buzău sunt 723 persoane în izolare la domiciliu și 716 persoane în carantină la domiciliu. În ultimele 24 de ore au fost făcure 355 teste.

Municipiul Buzău rămâne în scenariul roșu, cu o incidență a cazurilor la 14 zile de 3.02 la mia de locuitori. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentTensiunile iau amploare în USR-PLUS: Dacian Cioloș ar vrea să-și retragă partidul din alianța cu USR!
Articolul următorVIDEO Culisele statului paralel | Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea, un proiect DISTRUS de nepăsare. Misterul milionului de euro