SCM Gloria Buzău și Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul de la Buzău, care a dat startul etapei a 17-a din Ligii a 2-a. Echipa lui Ilie Stan obține primul punct în 2021, după ce în runda trecută a pierdut cu 2-0 meciul din deplasare cu ASU Poli, dar rămâne fără gol marcat în primele două etape din acest an. 

Prima repriză a meciului din Crâng a fost una care a oferit un fotbal frumos, cu ritm alert și ocazii de ambele părți. Vîrtej putea înscrie în minutul 10, însă a reluat din 6 metri, cu capul, peste poartă. Peste 5 minute Ciprian Petre a șutat din circa 10 metri lateral stânga pe lângă bară. În minutul 24 intervenția prin alunecare a lui Zunic a salvat situația din careul mic, din fața lui Chică-Roșă.

În minutul 29 Hlistei a avut un prim șut bun, însă mingea deviată a fost prinsă pe centrul porții de Stoian. Dandea putea deschide scorul în minutul 34 cu o reluare cu capul din 6 metri, după o centrare din corner, însă a reluat pe lângă colțul lung.

Gloria a continuat să fie mai periculoasă, însă la pauză s-a intrat fără gol.

În partea secundă, ambele echipe n-au mai avut același ritm, iar ocaziile au fost mai puține. În minutul 53 Moldovan a reținut fără probleme mingea șutată de Pațurcă, iar în minutul 72 Hlistei a trimis mult peste poartă dintr-o poziție bună, Ultima situație de gol a avut-o Vîrtej în minutul 90+3, când a reluat cu capul din 6 metri peste.

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Perju, C. Toma – Pațurcă (Andronic 81′), Balgiu, Cip. Petre (Iul. Roșu 62′) – Cr. Ciobanu (Poștoarcă 81′), Chică-Roșă (Iurcu 68′), Tucaliuc (Nedelea 81′). Antrenor: Ilie Stan

Rapid: H. Moldovan – Jorza, Dandea, Zunic, Florică (Finica 50′) – R. Lazăr, Pănoiu (R. Ilie 86′) – Oct. Ursu (Sefer 50′), Drăghiceanu (Ad. Bălan 63′), Hlistei – Al. Ioniță (Barbu 86′). Antrenor: Nicolae Grigore

SCM Gloria Buzău acumulează 22 de puncte și urcă pe locul 10.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentNereguli silvice sancționate de polițiștii din mediul rural
Articolul următorMesaj de la vestitorii primăverii poliţiştii de la Compartimentul de Prevenire a Criminalității