Durere incomensurabilă, pentru o familie din localitatea Focșănei, comuna Vadu Pașii. Alexia, o fetița de numai zece ani, a murit aseară spulberată pe trecerea de pietoni de un tânăr șofer care gonea pe DJ 203K. Tânărul este liber și poate conduce în continuare.

E doliu. E durere fără margini pentru că și drama de ieri e de neînțeles. O mamă și-a pierdut tot ce avea mai scump pe lume, iar asta pentru că un iresponsabil a crezut că drumul e doar pentru mașini. A omorât (din culpă), dar nu e panică, pentru că legislația românească permite aproape orice. Șoferului i-a fost reținut permisul, dar poliția i-a eliberat de îndată dovadă de circulație pentru următoarele 15 zile fiindcă așa prevede legea.

Tragedia a avut loc aseară pe DJ 203K, la Focșănei. Alexia își cumpărase un suc de la magazinul din apropiere și se întorcea către casă. Copila s-a asigurat și a trecut pe zebră, dar cu doi pași înainte să ajungă în zona de siguranță, un șofer de 29 de ani a spulberat-o, fără să încerce vreo clipă să evite impactul.

Articolul precedentFetiță, lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următorPieton băut, lovit de mașină, pe DN10