Primarul Constantin Toma a anunțat aseară în premieră la Campus TV că este foarte posibil ca în zielele de dinaintea Crăciunului și cele premergătoare Anului Nou să se poată circula gratuit cu autobuzele în municipiul Buzău.

Edilul șef a gândit această facilitate pentru cetățeni  în speranța că va scădea numărul de mașini de pe străzi în aceste perioade aglomerate.

În perioada sărbătorilor de iarnă municipiul Buzău se transformă într-un adevărat furnicar. Străzile, magazinele sunt luate cu asalt de buzoienii ieșiți ori la cumpărături ori pur și simplu la plimbare. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor primarul Constantin Toma a gândit un proiect de hotărâre prin care în zielele premergătoare Crăciunului și Anului Nou să se poată circula gratuit cu mijloacele de transport în comun.

Primarul Constantin Toma este conștient de faptul că orașul se aglomerează excesiv mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă și a gândit această facilitate tocmai pentru a-i convinge pe buzoieni să lase mașinile acasă și să circule cu autobuzele.

Reprezentanții municipalității și cei ai societății de transport încă discută programul în care vor circula sau nu autobuzele în data de 25 decembrie și 1 ianuarie.

Articolul precedentFemeie lovită de un autoturism, la Vernesti
Articolul următorCutremur puternic în județul Buzău miercuri dimineața