Un buzoian a găsit aproape 300 de milioane de lei vechi într-o sacosă pe o bancă de pe strada Cuza Vodă din centrul orașului Buzău. Banii au fost predați polițiștilor.

Un buzoian de 46 de ani, din satul Lipia, comuna Merei, venise cu soția și fiul de 16 ani să rezolve câteva treburi în oraș. La un moment dat, li s-a făcut foame și au cumpărat câte un sandwitch. Au ales să îl mănânce pe o băncuță de pe strada Cuza Vodă. La un moment dat, în imediata apropiere au observat o sacoșă și nimeni nu a revendicat-o. Bărbatul și-a făcut curaj, a deschis-o și stupoare: în interior erau foarte multe bancnote. Bărbatul s-a speriat, a luat sacoșa și împreuncă cu familia a mers direct la sediul poliției buzoiene.

Bărbatul s-a prezentat la punctul de acces persoane de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi a precizat că în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Buzău, pe o bancă de pe strada Cuza Vodă, a găsit o sacoşă ce conţinea o sumă importantă de bani.

În urma verificării conţinutului sacoşei s-a stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău.

Suma de bani a fost predată persoanei vătămate.

Articolul precedentVictorie la Cluj, pentru Gloria
Articolul următorConstantin Tăcea părăsește RAM Buzău