Gloria visează la promovare, după al treilea succes consecutiv

SCM Gloria a reușit cea de-a treia victorie consecutivă,  de la startul ligii a iii-a. Sâmbătă seară, roș-albaștrii au dispus de Sporting Liești, una dintre echipele țări ale seriei, cu 2 la 0. Grație startului excelent, elevii lui George Timiș visează, deja, la promovarea în eșalonul secund.

Gloria are un început excelent de sezon, cu trei victorii din tot atîtea posibile. Sîmbătă, pe Municipalul din Rîmnicu-Sărat, buzoienii au dispus de una dintre echipele tari ale seriei, Sporting Liești, cu 2-0.

Ambele goluri ale victoriei au fost înscrise tîrziu, în ultimul sfert de oră.  Andrei Truță a deschis scorul în minutul 75, pentru ca Ricardo Mihalache să dubleze avantajul buzoienilor, în minutul 86. Cu 9 puncte din tot atîtea posibile, Gloria conduce clasamentul seriei, la egalitate cu Oțelul Galați. Cele două grupări se vor întîlni săptămîna viitoare, pe malul Dunării, într-o confruntare ce va constitui derby-ul seriei.

În alte două partide ale etapei a iii-a,  Metalul a fost învinsă cu 1-2 de Bucovina Rădăuți iar CSM Rîmnicu-Sărat a remizat în deplasare cu CSM Pașcani.

Articolul precedentPercheziții în Buzău și Prahova la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni silvice
Articolul următorFost fundaș la AC Milan, căsătorit cu o buzoiancă