Scandalul de la pizzeria din Dorobanți nu a rămas fără urmări. Pe de o parte polițiștii au demarat acțiuni și au reușit să îi prindă pe făptași, iar 4 dintre ei au și fost reținuți. Pe de altă parte, rerezentanții IPJ au ținut să organizeze o conferință de presă în care au precizat că evenimentele din ultima vreme sunt sumple coincidențe. În același timp, o reacție virulentă la ceea ce s-a întâmplat a avut și deputatul Marcel Ciolacu.

În urma scandalului cu săbii, bastoane telescopice și spray-uri lacrimogene de ieri din cartierul Dorobanți, polițiștii au reușit să îi prindă pe cei implicați. Au avut loc 6 pergheziții domiciliare în care au fost găsite mai multe arme albe și un pistol, iar 4 persoane au fost reținute.

Cu toate acestea, șeful IPJ susține că evenimentele  petrecute în ultima vreme sunt pure coincidențe, la Buzău nefiind cazul să se pună probleme grupărilor infracționale organizate.

Tot în urma scandalului din Dorobanți, o reacție fermă a avut-o și deputatul Marcel Ciolacu. Într-o postare pe pagina de socializare acesta a transmis un mesaj extrem de tranșant.

„Așa ceva este de netolerat!!! Autoritățile trebuie să reacționeze rapid, să îi prindă și să îi aducă în fața legii pe cei care au făcut asta. Iar dacă există astfel de grupări care se cred stat în stat și au impresia că își pot face propriile reguli, trebuie să dispară urgent din Buzău.
Siguranța cetățeanului și ordinea publică sunt lucruri de bază de la care nu trebuie să ne dăm niciun milimetru înapoi!”, a scris Marcel Ciolacu.

Polițiștii vor continua cercetările în cazul din Dorobanți pentru a clarifica motivul care a dus la izbucnirea scandalului.

Articolul precedentIncendiu la Piața de Mărfuri Industriale
Articolul următorAtacatorii de la pizzerie, lăsați în libertate