Buzoianca Marina Baboi a fost nominalizată pentru titlul „sprintera anului”, în România. Buzoienii îi pot acorda sufragiile

Anul excelent pe care l-a avut Marina Baboi i-a adus atletei buzoiene și o nominalizare la titlul de cea mai bună sprinteră a Romniei, într-un sondaj realizat de portalul de specialitate 4run.ro. Buzoienii au posibilitatea să-i ofere votul pînă pe 23 decembrie

Marina Baboi a fost nominalizată printre cele 5 sprintere finaliste de la categoria ,,Cei mai buni sprinteri din 2018”, pentru ediția a IV-a a Romanian Running Awards, premiile 4run.ro. Pe listă se mai află Andrea Miklos, Bianca Răzor, Anamaria Nesteriuc și Sanda Belgyan. În desemnarea finalistelor la această categorie au contat rezultatele avute de atleți în competițiile internaționale și naționale (probe: 400 m, 200 m, 100 m, 60 m, 110 m garduri, 100 m garduri, 400 m garduri, 60 m garduri).

Pe 18 decembrie, atleta Marina Baboi a fost desemnată ,,SPORTIVA ANULUI 2018” la Gala SCM Gloria Buzău. În acest an, elevă a profesoarei Doina Voinea, Marina Baboi a obținut 20 de medalii, 19 de aur și una de argint: 14 titluri de campioană națională – având acum în vitrina de trofee 44 de asemenea distincții, 5 titluri de campioană balcanică și unul de vicecampioană balcanică, 15 medalii cucerite la campionatele balcanice din care 11 de aur, și a alergat cei mai buni timpi din carieră la toate probele la care a luat startul. Atleta a stabilit două recorduri ale campionatelor balcanice U20 , este  – la doar 19 ani- , liderul absolut al sprintului românesc indoor și în aer liber și lider absolut al sprintului juvenil balcanic.

Pentru a vota, buzoienii pot intra  pe http://4run.ro/voteaza-alergatorii-anului-2018/ și folosi formularul din josul paginii.

Articolul precedentTrupa Voltaj va cânta la Buzău, în noaptea dintre ani
Articolul următorCamerele video pentru rovinietă, mutate la Poșta Câlnău