Vineri, de la ora 17.00, pe stadionul Milcovul din Focșani, buzoienii de la Voința Limpeziș au întâlnit pe CSM Focșani 2007, în ultima etapă din play-out-ul seriei a II-a din Liga a 3-a. Deși retrogradată matematic de câteva etape, Voința Limpeziș nu a renunțat la luptă și a reușit să se impună pe terenul echipei vrâncene, scor 1-2 (1-0). 

Prima repriză a fost controlată de echipa gazdă, dar fără a-și crea mari ocazii de gol la poarta lui Paraschiv. Jucătorii din Limpeziș au avut și ei o șansă de a marca, în minutul 30, când Lemnaru s-a trezit cu mingea la picior, a intrat în careu, dar a fost blocat și deposedat de Stoica. În minutul 34 Zaharia a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, pe jos, la colțul lung, dar Paraschiv a reținut. În minutul 36 Zaharia a primit o pasă lungă în careul celor de la Limpeziș, dar a șutat peste poartă. În minutul 38 Cosmin Pasăre a primit o pasă în adâncime și a intrat în careu, în duel cu Dragoș Bratu. Alexandru Zaharia a executat lovitura de la 11 metri și a marcat pentru 1-0, în minutul 39. 

În minutul 51 CSM Focșani a avut o lovitură liberă de la 27 de metri, executată de Dascălu, dar mingea șutată de acesta a lovit bara și a ieșit în corner, aceasta fiind atinsă de un jucător din zidul celor de la Limpeziș. Buzoienii au avut două lovituri libere în minutele 57 și 58, dar portarul focșănenilor a fost la post de fiecare dată.

În minutul 64, la o pasă lungă din propria jumătate de teren mingea a fost prelungită cu capul până la marginea careului de 16 metri, unde Adelin Ghiceanu a preluat și a șutat din întoarcere, pe colțul scurt, lângă bară, 1-1. În minutul 74, Fabio Mihai a primit o minge la centrul terenului a avansat câțiva metri și i-a pasat în dreapta lui Vicențiu Micu, care a pătruns în careu și a șutat de la 11 metri, pe lângă portarul Lazăr, la colțul lung, bară gol, 2-1.

În minutul 80, la un contraatac al celor de la Limpeziș, Lemnaru i-a pasat în stânga lui Smedoiu, dar acesta a intrat prea mult în unghi și a fost blocat de portarul gazdelor. 

CSM Focșani: Lazăr – Stoica, Săpunaru, Riza, Vetrescu (min. 85 Badașcă), Dascălu (min. 85 Pană), Mazilu, Dănilă (min. 64-Constantin), Zaharia (min. 44 Dumitru), Manu (min. 64 Oprea), Pasăre. 

Voința Limpeziș: Paraschiv – Pucheanu, Bratu, Fabio Mihai, Micu (min. 85 M. Chivu), Al. Lemnaru, Tiomela, Ghiceanu, Filip, Lazăr, Smedoiu. 

Echipa din Limpeziș, care a adunat 13 puncte în play-out, își dorește să rămână și sezonul viitor în Liga a 3-a, dacă vor fi echipe care nu se vor înscrie în sezonul viitor și vor rămâne locuri libere.  

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSalariile din administrația publică cresc, de la 1 iunie, la nivelul stabilit pentru anul 2022 prin legea salarizării unitare în sectorul public
Articolul următorBNR lansează în circuitul numismatic o monedă din aur și o monedă din argint cu tema ”175 de ani de la Revoluția Română din 1848”