Joi, 15 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău a avut loc învestirea în funcție a noului șef al Jandarmeriei buzoiene locotenent colonel Virgil Cueru. 

Învestirea s-a făcut în prezența inspectorului general și șef al Statului Major, colonel Sebastian Cucoș, a președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și a altor reprezentanți din instituțiile statului.

Numirea în funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău a locotenent colonel Virgil Cueru are loc în urma rezultatului obținut la concursul organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române la sfârșitul lunii octombrie.

În cadrul aceleiași festivități de învestire a avut loc și ceremonia militară și religioasă de prezentare a noului Drapel de Luptă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău. După oficierea slujbei de sfințire, jandarmii buzoieni și-au reînnoit jurământul de credință față de Drapelul de Luptă al unității.

După prezentarea Dra­pelului de Luptă, 14 absolvenți ai școlilor militare de subofițeri au depus jurământul de credință.

Articolul precedentIndivizi periculoși, reținuți de polițiștii buzoieni
Articolul următorContinuă achizițiile, handbal. Gloria a transferat-o pe Yulia Khavronina