De Ziua Regalității, astăzi, pe 10 mai, în jurul orei 13.31, prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, alături de peste 500 de buzoieni, a avut onoarea de a-i întâmpina în Gara Buzău pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, pe Alteța Sa Regală Principele Radu și pe Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

”Am putut vedea ce înseamnă cu adevărat să fii distins, ce înseamnă delicatețea, bunul simț, rafinamentul. Monarhia a avut un rol esențial în dezvoltarea statului român. În decursul celor 81 de ani ai Dinastiei Regale Române, s-a pus piatra de temelie a României moderne, o Românie demnă și independentă, dar în această perioadă, țara s-a și dezvoltat economic, social, cultural și militar. Am credința că, în continuare, reprezentanții Casei Regale vor fi alături de români și că vor promova, în lume, valorile naționale. Astăzi, de Ziua Regalității, transmit respectul meu reprezentanților Casei Regale!”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Pe parcursul călătoriei cu Trenul Regal, Familia Regală a fost alături de voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum și alături de elevi olimpici, de veterani Invictus și de persoanele vârstnice și copii beneficiari ai proiectelor umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau