Astăzi, în jurul orei 15.30, au accident a făcut ca pentru o perioadă traficul să se desfășoare dirijat pe DJ203D, la ieșire din Smeeni spre Maxenu, intre un WV Passat și un Opel. Toți ocupanții celor două autovehicule au fost răniți, fiind preluați de ambulanțele sosite la fața locului. Ambii conducători auto erau începători.

Din primele date de la fața locului, un autoturism condus pe direcția Buzău către Smeeni, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 35 de ani, din Căldărăști, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Scutelnici. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, a pasagerului din mașina acesteia, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Căldărăști, a șoferului celelaltei mașini implicate în accident și a pasagerei acestuia, în vârstă de 38 ani, din Scutelnici. 

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstațelor în care s-a produs accidentul.

Imagine

Imagine

Sursa foto-video: facebook Răzvan Nicula

Sursa: Realitatea de Buzau