Selecționata națională de amatori a dispus ieri, de  „verzi” cu 2 la 1

Selecționata Buzăului a câștigat duminică, 16 septembrie, meciul împotriva reprezentantei regionale a Irlandei – Region 2, scor 2-1, în cadrul grupei a II-a, a fazei intermediare a UEFA Region’s Cup.

Golurile selecţionatei antrenate de Gabriel Ibriş au fost înscrise de Ioniță, în minutul 50, și Modruz, care a marcat la a doua atingere de minge după ce a intrat în teren. Pentru irlandezi a înscris Kelly în minutul 87. În urma meciurilor disputate ieri seară, pe stadionul „Gloria” din Buzău, selecționata tricoloră este liderul grupei a II-a, cu trei puncte, urmată de reprezentativele Angliei și Slovaciei, cu 1 punct, după ce au remizat în primul meci al zilei, scor 2-2.

La turneul final se vor califica doar ocupantele primului loc din cele opt grupe intermediare.Aflată la ediția cu numărul 11, UEFA Regions Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA. Gazda turneului final va fi selectată de către forul european din rândul celor 8 echipe care vor obține calificarea. Turneul este programat în vara anului viitor.Cele 8 echipe care se vor califica la turneul final vor fi împărțite în două grupe de câte 4. Cele două formații care vor câștiga grupa din care fac parte se vor întâlni în finala competiției.

Articolul precedentGloria scoate un puct, în deplasarea de la Galați
Articolul următorDin nou bătaie cu săbii, topoare și bastoane telescopice într-un cartier buzoian