Fetele lui Romeo Ilie au reușit o victorie importantă 28 la 24 cu Minaur, după o serie neagră de patru eșecuri consecutive

Victorie extrem de importantă pentru fetele de la Gloria, în partida disputată ieri, pe teren propriu, contra celor de la MInaur Baia Mare. Elevele lui Romeo Ilie veneau după patru eșecuri consecutive iar cele trei puncte puse în joc erau vitale, pentru a evita barajul.

Buzoiencele, încurajate pe tot parcursul meciului de 1500 de spectatori, au dominat partida mai clar decît o arată scorul final, 28 la 24. Practic, oaspetele au pus probleme numai în prima repriză, reușind, la un moment dat, să egaleze la 9. În rest, meciul a fost controlat de elevele lui Romeo Ilie, dovadă fiind și gesturile nesportive ale oaspetelor, din al doilea mitan.

Victoria de ieri contează enorm, în economia evitării barajului. Buzoiencele mai au de disputat  patru partide, din care trebuie să cîștige două, pentru a evita matematic barajul. Elevele lui Romeo Ilie vor mai întîlni Zalăul, CSM Galați, Dunărea Brăila dar și CSM București.

Articolul precedentBondari în loc de stimulent de coacere şi prădători naturali pentru daunători, în solariile din Buzău
Articolul următorSubstanțele folosite în legumicultură, în atenția polițiștilor