Asfaltarea străzilor din beton din cartierul Dorobanţi 2 a fost aproape finalizată, aşa că, responsabilii din Primărie s-au gândit să adapteze şi circulaţia rutieră la noile condiţii de trafic.

Instituirea de sensuri unice pe majoritatea străzilor va avea rolul de a fluidiza circulaţia auto şi de a mări şi numărul locurilor de parcare.

„Dorobanți 2 va fi primul cartier din oraș unde iți este mai mare dragul să locuiești: asfaltare completă (parcările vor fi sistematizate anul viitor), platforme de gunoi îngropate( 7 anul acesta și vor urma și celelate), locuri de joacă modernizate (până la finalul anului), și o resistematizare rutieră completă din 15 octombrie cu sensuri unice și mai multe locuri de parcare! Este doar începutul! Se lucrează și în Dorobanți 1 și Broșteni, iar celelalte cartiere din primăvară! Nimeni nu are o baghetă magică să facă orașul “boboc” peste noapte! Doar muncim alături de domnul primar Constantin Toma pentru a oferi orașului “haine noi”!
P.S. La fiecare scară de bloc și la agenți economici din zonă a fost afișată harta resitematizării rutiere! Vă rugăm ca din 15 octombrie să vă conformați!”, se arata in mesajul postat de viceprimarul Apostu pe Facebook.

Drumarii de la Urbis au intrat deja cu asfaltările şi în Dorobanţi 1 şi Broşteni unde, după terminarea lucrărilor, vor fi aplicate şi noile resistematizari ale traficului rutier.

Noile reguli de circulaţie din Dorobanţi 2 vor intra în vigoare din data de 15 octombrie, 2018.

Locuitorii cartierului vor beneficia şi de o perioadă de graţie în care, cu ajutorul poliţiştilor de la Circulaţie, se vor familiariza şi în teren cu noile trasee pe care le vor folosi zi de zi.

Articolul precedentConstantin Tăcea părăsește RAM Buzău
Articolul următorSeparatoare, pe DN2E85