Viceprimarul USR din comuna buzoiană Scorțoasa, Sebastian Negoșanu, a fost exclus din partid din cauză că a dat like unei postări a deputatului PSD, Romeo Lungu.

Reproșurile  la adresa viceprimarului au continuat, acesta mai fiind acuzat că l-a felicitat și pe președintele PSD al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu,  pentru alegerea ca membru titular în cadrul Biroului Politic al Adunării Regiunii Europene şi în Comitetul European al Regiunilor.

Tot lui Sebastian Negoșanu i-a mai fost reproșat acum ceva vreme că s-a aflat alături de primarul PMP al comunei Scorțoasa, la hramul bisericii din localitate.

Potrivit Opiniabuzau.ro, în spețele deciziei de demitere s-ar afla, de fapt, alte interese, vicerprimarul din Scorțoasa fiind de fapt, „în plus”, și nu ar fi făcut parte din planul măreț pus la punct de forțele politice din acea zonă.

Se pare că și singurul primar USR-PLUS din județul Buzău, Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari, ar fi fost aproape să fie și el exclus pentru că a distribuit o postare a primarului PSD al municipiului Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau