Handbalistele de la Gloria au început pregătirea, în această săptămână. Sunt perfectate amicale cu Zalău, Brașov, Brăila, Rapid și Slobozia

Cu un lot radical schimbat, Gloria Buzău a început deja pregătirea, pentru sezonul 2019-2020. Fetele lui Romeo Ilie s-au reunit încă de la începutul săptămânii, urmând ca mâine să efectueze vizita medicală. Deocamdată, se fac antrenamente în Sala Sporturilor și la sala de forță, urmând ca Gloria să urce la Cheile Grădiștei , pe 22 Iulie, pentru un cantonament. Acolo sunt programate mai multe meciuri amicale, buzoiencele urmând a juca de două ori cu Brăila și de două ori cu Zalăul lui Gheorghe Tadici.

După revenirea din cantonamentul montan, elevele lui Romeo Ilie vor participa la mai multe turnee amicale. Primul este programat între 8 și 9 August, la Brăila, al doilea pe 17, la Brașov. La poalele Tâmpei, Gloria se va duela cu Rapid, Corona Brașov și Slobozia.

Ultimul turneu amical se va juca chiar la Buzău, între 22 și 23 August. Deocamdată, au confirmat prezența la patrulater CSM Slatina și HC Dunărea Brăila.

Nu se știe, încă, cine va conduce Gloria de pe banca tehnică, din postura de principal. Romeo Ilie a anunțat încă din Mai, că nu dorește funcția de principal, astfel că Gloria trebuie să-și caute antrenor. La un moment dat, se vehicula varianta Adrian Vasile, însă secundul de la CSM a rămas, în cele din urmă, la clubul bucureștean.