În ziua de 4 august a.c., polițiștii de investigații din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Buzău, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Sărat, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Buzău, au depistat în municipiul Râmnicu Sărat, un bărbat de 34 de ani, din Râmnicu Sărat, urmărit la nivel național.

Faţă de bănuit, Curtea de Apel Braşov a emis mandat de arestare preventivă în data de 25 iulie a.c.. Bărbatul era căutat pentru că nu ar fi respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, care fusese dispusă de instanţă pe numele său  în cazul mai multor infracţiuni de furt calificat.  În aceeaşi zi cu data emiterii mandatului, râmniceanul a fost pus în urmărire la nivel naţional.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din Buzău, acesta a fost depistat joi, 4 august, în municipiul Râmnicu Sărat.

Ulterior, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau