Miercuri, 15 septembrie, în jurul orelor 22.00, DN2B Buzău – Brăila, în apropiere de intersecția cu DJ204D Țintești, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma coliziunii autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași, ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați.

În urma accidentului au fost răniți și șoferul de 38 de ani și 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila.

Toate persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau