Sala Polivalentă Dunărea din Galați a găzduit duminică seara partida United Galaţi – Luceafărul Buzău, din a şasea etapă Ligii 1 la futsal. Cu multe absenţe din lot, Burdujel suspendat, Crăciun învoit, Toniţă, Boşneagă, Coquinho accidentaţi, United a câștigat cu 8-2 (2-2).

CS United a avut un adversar de netrecut în primele 20 de minute. De la 1-0 pentru reprezentanții României în UEFA Futsal Champions League, prin golul marcat de O. Cireș, buzoienii au întors la 1-2, printr-o dublă a lui Neculăescu, ratând și o lovitură de la 10 metri, dictată pentru șase greșeli de echipă, execuție parată de portarul Cîrdei. În minutul 18, antrenorul-jucător Florin Ignat a egalat în urma unui contraatac, dar Luceafărul a irosit, cu câteva secunde înainte de pauză, două șanse de a reintra în avantaj.

În partea secundă, United a schimbat strategia, reușind un pressing foarte eficient. Gălățenii au marcat de 6 ori prin Araujo în minutul 22, Tacot în minutele 26 și 31, Ignat minutul 32, Crișan în minutul 33 și A. Cireș în minutul 40. La 7-2 a fost trimis în tribune și portarul Dospinescu, la un fault comis asupra mezinului Albert Cireș, care a înscris ultimul gol al dunărenilor.

UNITED: Cîrdei, Păduraru, Toniță – Tacot, Araujo, Petică, Crișan, O. Cireș, Oană, Arhire, Ignat, A. Cireș, Boșneagă. Antrenor principal: Ignat. Antrenor secund: Cojoc. Antrenor de portari: Tănăsilă.

LUCEAFĂRUL: Dospinescu, Mălâia – Toma, Ion, Călugăreanu, David, Aramă, Neculăescu, L. Trăsnea, Silion. Delegat: I. Trăsnea.

Rezultatele înregistrate în etapa a VI-a din Liga 1 la futsal:

Duminică, 17 octombrie 2021
CS United Galați – Luceafărul Buzău 8-2 (2-2)
Autobergamo Deva – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 7-6 (3-2)

Marți, 19 octombrie 2021, ora 18:00, Digi Sport 3
Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști – CFR 1933 Timișoara

CFF Clujana Cluj stă în această rundă

Clasament: 1. United 13p (+35); 2. Autobergamo 13p (+5); 3. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 12p; 4. CFR 6p; 5. Luceafărul 3p; 6. Sportul 3p; 7. Clujana 0p

United Galați va juca runda viitoare, pe 23 octombrie, de la ora 18.00, în deplasare cu FK Odorheiu Secuiesc. În etapa a VII-a, Luceafărul Buzău va juca pe teren propriu, marți, 26 octombrie, de la ora 18.00, cu Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști. 

sursa foto: sportul ilustrat

Articolul precedentUn elvețian înregistrat de radar cu 186 km/h pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni
Articolul următorLovitură la vârful CASTEL FILM: acționarul majoritar al companiei, Vlad Păunescu, pus sub acuzare de DIICOT. Sechestru pus de procurori – acuzații extrem de grave